Informationssamordning Region Skåne

Vi är mycket glada och stolta över att ha skrivit ett ramavtal med Region Skåne om informationssamordning. Vi arbetat tillsammans med Regionen i över tio år och ser fram emot att fortsätta samarbetet och utveckla samordningen i byggprojekt. Vårt främsta mål är att tillhandahålla korrekt fastighetsinformation till förvaltningen, och som ett dedikerat stöd genom hela byggprojektet strävar vi efter att vara en pålitlig resurs för alla projektmedlemmar. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar och stärka vår gemensamma framgång.

Avtalet innefattar samtliga områden i regionen och kommer tillsammans med pågående uppdrag som Framtidens Ortopedi i Hässleholm, att engagera flera medarbetare.

I och med avtalet kommer vi behöva bli fler anställda på vårt kontor i Malmö och rekryteringsprocessen är i full gång. Om du är intresserad av att arbeta hos oss, kontakta Jan-Mikael via mk@informationsbyggarna.se eller kontorsansvarig i Malmö Marcus Lindman via ml@informationsbyggarna.se.